HomeDespre NoiActualitățiContact

Mondorek Login

Servicii Personalizate Pentru
Firme și Companii

Colectare a produselor
din hârtie

Colectare a produselor din hârtie

Hârtia uzată este o materie primă importantă pentru industria de hârtie și carton. Acestea include cutii de carton, hârtie și carton, indiferent dacă este de ambalare sau nu. Mondorek vă pune la dispoziție recipiente pentru colectare în diverse dimensiuni și are grijă de colectarea regulată a hârtiei uzate.
La volume mari de colectare, cum ar fi în comerț și industrie, Mondorek vă oferă containere de presă pentru colectarea deșeurilor de hârtie, pentru economisirea de spațiu. După sortarea profesională, hârtia uzată este returnată la industria hârtiei, unde se fac noi produse din hârtie.
Aceasta nu protejează numai rezervele de lemn și copacii pădurilor pe cale de dispariție, dar scade, de asemenea, și consumul de energie și de apă cu până la două treimi și, astfel, protejează mediul înconjurător.

Colectare a deșeurilor
electronice

Colectare a deșeurilor electronice

Adunarea deșeurilor generate la birouri: electronice aruncate, tuburi fluorescente, baterii, cartușe de imprimantă, este cea mai mare provocare. Din moment ce acestea sunt clasificate ca deșeuri periculoase, trebuie să se acorde o atenție deosebită colectării, pentru a le stoca. Noi oferim clienților noștri ajutor profesional în toate acestea, eliminarea e-deșeurilor îndeplinite într-o perioadă scurtă de timp, prin intermediul partenerilor noștri. Este garantată dezmembrarea precum și reciclarea.

Colectare a deșeurilor
din plastic

Colectare a deșeurilor din plastic

Reciclând produsele și ambalajele din plastic ajutăm la conservarea resurselor naturale de petrol. Mondorek vă oferă servicii de colectare deșeurilor plastice (sticle PET, farfurii, caserole, pungi, etc), care sunt colectate în containere separate, fără a fi amestecate cu alte tipuri de deșeuri. Deșeurile de plastic sunt transformate în fulgi de plastic din care se fabrică diverse produse.

Eliminare a deșeurilor
industriale

Eliminare a deșeurilor industriale

Mondorek vă oferă exploatarea și eliminarea perfectă a deșeurilor industriale. Sub deșeuri comerciale se înțeleg deșeurile din întreprinderile comerciale și industriale, instituții și alte locuri de muncă, pentru care de fapt deținătorul deșeurilor ar fi responsabil. Prin colectarea completă a deșeurilor comerciale deja la sursă, veți economisi costuri ridicate de stocare și în același timp salvați și mediul.

Mondorek se bazează pe sepărare demonstrată în:
• hârtie uzată și carton
• tablă albă și aluminiu și metal
• ambalaje din plastic și materiale compozite
• deșeuri de plastic

Beneficiile dumneavoastră:
• un punct de contact pe întregul proces
• timp și interval de ridicare a recipientelor și containerelor la alegere
• micșorarea duratei și a costurilor prin bilanțarea cantității și printr-un tambur individual de cântărire.

Colectare a deșeurilor
din construcții

Colectare a deșeurilor din construcții

Pentru d-voastră Mondorek se află la fața locului. Pe orice șantier - comercial sau privat - la construcții noi, reconstrucții, extinderi sau încetări se adună deșeuri. Eliminăm toate materialele și garantăm astfel o economisire uriașă de timp și terminarea optimă pe șantier. În urma unei evaluări a nevoilor,vă întocmim un concept de gestionare a deșeurilor personalizat și finalizăm întreaga prelucrare rapid și competent. Prin separarea optimă a deșeurilor vă ajutăm să vă micșorați costurile de construcție și ameliorăm în sensul economiei circulare și mediul.

Mondorek oferă:
• Furnizarea de recipiente și containere
• ajutor printr-o persoană de contact pe întregul proces
• soluții personalizate și economice
• micșorarea costurilor de construcție.

Consultanță privind
administrarea deșeurilor

Consultanță privind administrarea deșeurilor

Legile și reglementările referitoare la gestionarea deșeurilor sunt în continuă schimbare, dar suntem mereu la curent! Luăm grijile cotidiene legate de gestionarea deșeurilor de pe umerii cliențiilor noștrii!

Închiriere de
containere

Închiriere de containere

Mondorek, expert în gestionare a deșeurilor vine cu soluții complete. Va putem oferi toate tipurile de containere adecvate pentru gestionarea deseurilor companiei dumneavoastră!

Distrugere de
documente

Distrugere de documente

Mondorek asigură distrugerea de încredere și finală a fișierelor și datelor d-vaostră confidențiale.
Acesta este, de obicei, în interesul întreprinderilor și a persoanelor fizice, ca datele interne și cu caracter personal să nu ajungă pe mâini greșite. De asemenea, legea prevede ca datele cu caracter personal să fie tratate în mod confidențial și nu pot fi făcute sau transmise publicului.

Vă oferim:
• instalarea, colectarea și schimbul de containere blocate la termene convenite individual
• manipularea containerelor autentificate cu garanție de securitate
• zdrobirea purtătorilor de informații în diferite niveluri de distrugere

Conceput pentru:
• autorități și toate oficiile publice
• spitale, fondurile de asigurări de sănătate regionale, universități și școli
• companii de asigurări, bănci, contabili, avocați, notari, terenuri și lichidatorii.
• companiile mari, agenții de turism, birouri de personal și societățile de administrare de proprietate

Colectare a bateriilor
folosite

Colectare a bateriilor folosite

Bateriile utilizate și acumlatoarele sunt considerate deșeuri periculoase. Riscurile de sănătate pe care ele le reprezintă sunt semnificative, gestionarea lor necesită experientă, expertiză și o tehnologie adecvată.
Depozitarea deșeurilor periculoase necesită containere speciale care trebuie să respecte cerințele de la ADR, deoarece o serie de legi stricte se aplică la gestionarea lor.
Mondorek dispune de tehnologia, cât și de aprobările necesare pe care vă pune la dispoziție în ceea ce privește gestionarea acestor deșeuri.

Colectare a deșeurilor
de tip cauciuc

Colectare a deșeurilor de tip cauciuc

Deși anvelopa nu este considerat deșeu periculos, totuși reprezintă o mare problemă gestionarea ei. Altă soluție decât stocarea, tocarea sau arderea anvelopelor (autovehiol, camion, tractor, motocicletă, etc.) nu există la ora actuală. Mondorek însă face tot posibilul ca gestionarea acestora să aibă un impact ecologic cât se poate de mic.

Selectare și ambalare
a deșeurilor

Selectare și ambalare a deșeurilor

Dezvoltarea unor servicii cu impact minim ecologic este un țel foarte important pentru noi, la fel ca și câutarea unor solutii în economisirea energiei. Aceste obiective servesc ca principii de bază privind selecționarea deșeurilor de către angajații noștrii. După sortare și ambalare a deșeurilor ele sunt transportate în zone de reciclare specială unde prelucrarea lor se face conform legistlațiilor actuale.

Colectare și transportare
a deșeurilor periculoase

Colectare și transportare a deșeurilor periculoase

Eliminarea și neutralizare a deșeurilor periculoase, se desfășoare prin depozitare sau ardere. Depozitele de deșeuri periculoase necesită o gestionare specială și o infrastructură profesională în conformitate cu legistlațiile actuale. Vă oferim acest serviciu în condiții de siguranță maximă din țara noastră, servind adecvat clienții noștri cât și mediul înconjurător.