HomeDespre NoiActualitățiContact

Mondorek Login

Servicii Personalizate
Pentru Locuinte

Colectare a produselor
din hârtie

Colectare a produselor din hârtie

Hârtia uzată este o materie primă importantă pentru industria de hârtie și carton. Acestea include cutii de carton, hârtie și carton, indiferent dacă este de ambalare sau nu. Mondorek vă pune la dispoziție recipiente pentru colectare în diverse dimensiuni și are grijă de colectarea regulată a hârtiei uzate.
La volume mari de colectare, cum ar fi în comerț și industrie, Mondorek vă oferă containere de presă pentru colectarea deșeurilor de hârtie, pentru economisirea de spațiu. După sortarea profesională, hârtia uzată este returnată la industria hârtiei, unde se fac noi produse din hârtie.
Aceasta nu protejează numai rezervele de lemn și copacii pădurilor pe cale de dispariție, dar scade, de asemenea, și consumul de energie și de apă cu până la două treimi și, astfel, protejează mediul înconjurător.

Colectare a deșeurilor
din plastic

Colectare a deșeurilor din plastic

Reciclând produsele și ambalajele din plastic ajutăm la conservarea resurselor naturale de petrol. Mondorek vă oferă servicii de colectare deșeurilor plastice (sticle PET, farfurii, caserole, pungi, etc), care sunt colectate în containere separate, fără a fi amestecate cu alte tipuri de deșeuri. Deșeurile de plastic sunt transformate în fulgi de plastic din care se fabrică diverse produse.

Colectare a deșeurilor
din construcții

Colectare a deșeurilor din construcții

Pentru d-voastră Mondorek se află la fața locului. Pe orice șantier - comercial sau privat - la construcții noi, reconstrucții, extinderi sau încetări se adună deșeuri. Eliminăm toate materialele și garantăm astfel o economisire uriașă de timp și terminarea optimă pe șantier. În urma unei evaluări a nevoilor,vă întocmim un concept de gestionare a deșeurilor personalizat și finalizăm întreaga prelucrare rapid și competent. Prin separarea optimă a deșeurilor vă ajutăm să vă micșorați costurile de construcție și ameliorăm în sensul economiei circulare și mediul.

Mondorek oferă:
• Furnizarea de recipiente și containere
• ajutor printr-o persoană de contact pe întregul proces
• soluții personalizate și economice
• micșorarea costurilor de construcție.

Închiriere de
containere

Închiriere de containere

Mondorek, expert în gestionare a deșeurilor vine cu soluții complete. Va putem oferi toate tipurile de containere adecvate pentru gestionarea deseurilor companiei dumneavoastră!

Distrugere de
documente

Distrugere de documente

Mondorek asigură distrugerea de încredere și finală a fișierelor și datelor d-vaostră confidențiale.
Acesta este, de obicei, în interesul întreprinderilor și a persoanelor fizice, ca datele interne și cu caracter personal să nu ajungă pe mâini greșite. De asemenea, legea prevede ca datele cu caracter personal să fie tratate în mod confidențial și nu pot fi făcute sau transmise publicului.

Vă oferim:
• instalarea, colectarea și schimbul de containere blocate la termene convenite individual
• manipularea containerelor autentificate cu garanție de securitate
• zdrobirea purtătorilor de informații în diferite niveluri de distrugere

Conceput pentru:
• autorități și toate oficiile publice
• spitale, fondurile de asigurări de sănătate regionale, universități și școli
• companii de asigurări, bănci, contabili, avocați, notari, terenuri și lichidatorii.
• companiile mari, agenții de turism, birouri de personal și societățile de administrare de proprietate