HomeDespre NoiActualitățiContact

Mondorek Login

Despre noi,
Compania Mondorek

Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţă al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

Mondorek, o societate ce activează cu precădere în domeniul protecției mediului, societate ce reușește să integreze trei aspecte ce presupun o atenție deosebită și care fac ca termenii sănătate și siguranță să fie corect înțeleși și mai ales corect aplicați.
Noi reprezentăm competență, seriozitatea și profesionalismul date de o echipă tânără ce are la dispoziție o bază de echipamente moderne și pregatire pe măsură.

Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor noștri, în ceea ce privește gestionarea deșeurilor astfel, calitatea serviciilor, prețurile practicate și răspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat în poziția de lider local de piață, în acest domeniu.
Societatea desfăşoară activităţi în domeniul: colectare, recuperarea, transport, depozitare, transfer către instalații autorizate de valorificare sau eliminare a deşeurilor de ambalaje reciclabile, deșeuri materiale nepericuloase, deșeuri municipale în conformitate cu legile și reglementările în vigoare pe teritoriul național și european.

De la inființare societatea are o evoluție ascendentă adaugând an de an noi societăți în portofoliul de clienți. Indiferent de mărimea societații clienții noștrii sunt tratați cu deosebit respect.
Suntem pregatiți pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de orice tip de deșeu nepericulos.
Deasemenea precizăm că asigurăm cu foarte mare acuratete trasabilitatea cantităților de deșeuri reciclate sau eliminate în conformitate cu reglementările în vigoare.

În anul 2011 societarea a beneficiat de un program de finanțare regional prin care urmărește creșterea productivitații in domeniul colectării, recuperarii transportului și depozitării, astfel societatea a achiziționat utilaje noi de compactat în vederea optimizării transportului, utilaje de balotat pentru extinderea activitații prin deschiderea noilor puncte de lucru în Satu Mare, Tășnad.

Societatea noastră dispune de întregă gamă de echipamente și utilaje necesare activitaților privind managementul deșeurilor nepericuloase. Deasemenea asigurăm colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile în peste 20 localițati din judetul Satu Mare. Dorim realizarea unei colaborari pe termen indelungat pentru preluarea deșeurilor de ambalaje reciclabile de la firma dumneavoastră din judetul Satu Mare, deasemenea dispunem și de o presă pentru balotat deșeuri carton destinată unei societăti cu desfacere mai mare de produse.
În funcție de cantitățile estimate a fi colectate și de modul de ridicare a acestor deșeuri de ambalaje (vrac sau balotate) și în funcție de disponibilitatea dumneavoastră de colaborare putem să facem o ofertă financiară.